top of page

Общи условия

Преди да използвате този уеб сайт, моля внимателно прочетете настоящите Общи Условия. Като осъществявате достъп и използвате този уеб сайт, Вие се съгласявате с тези условия и ги приемате безусловно и без ограничения. В случай че НЕ ПРИЕМАТЕ Общите Условия, моля, не използвайте този уеб сайт.

 

I. ОБЩИ ПОЛОЖЕНИЯ

Настоящият документ съдържа Общите Условия, съгласно които “ЕТЕРИНА ЛАБ” ЕООД предоставя услуги на потребителите си, посредством интернет магазин www.eterina.org. Тези условия са обвързващи за всички Клиенти. Клиентите се считат за уведомени и изразяват съгласието си със същите преди извършване на заявката за покупка на стоки от електронния магазин.

 

II. ДАННИ ЗА ДОСТАВЧИКА И ЗА ПРЕДЛАГАНИТЕ СТОКИ И УСЛУГИ

 

www.eterina.org се управлява от “ЕТЕРИНА ЛАБ” ЕООД – дружество, регистрирано по Търговския закон на Република България, със седалище и адрес на управление:

Етерина Лаб ЕООД

ЕИК: BG 205 541 645

Град: София 1618, България, ул.'' Казбек " 12,

Телефон: 0888319899

 

1. За поверителността на вашите данни

“ЕТЕРИНА ЛАБ” ЕООД обработва и предприема мерки за защита на личните данни на потребителите съгласно изискванията на Закона за защита на личните данни. Потребителите се съгласяват, че “ЕТЕРИНА ЛАБ” ЕООД има право да обработва личните им данни във връзка с използването на услугите на уебсайта. За да Ви обслужваме и изпълняваме Вашите поръчки е необходимо приемането на следните данни:

– име и фамилия

– e-mail

– телефон за връзка

– адрес за фактура и доставка

В последствие имате възможност да коригирате тези данни от Вашия личен профил.

Данните, които ще получим при поръчката, регистрацията или разглеждането на страниците, ще бъдат използвани единствено за Вашето обслужване – приемане и изпълнение на поръчки, Абонамент за новини, връзка с Вас в случай на проблеми, свързани с поръчката и подобряване на обслужването на www.eterina.org. Ние гарантираме, че тези данни няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица или използвани за цели, различни от гореописаните. Потребителите, абонирани за Абонамента за новини, могат да прекратят абонамента си по всяко време от връзката, разположена в края на всяка новина.

Вашият потребителски профил може да бъде изтрит от системата ни заедно с прилежащите към него данни при желание от Ваша страна.

 

2. Надзорни органи:

 

(1) Комисия за защита на личните данни

Адрес: София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2,

тел.: (02) 940 20 46

факс: (02) 940 36 40

Email: kzld@government.bg, kzld@cpdp.bg

Уеб сайт: www.cpdp.bg

 

(2) Комисия за защита на потребителите

Адрес: 1000 гр. София, ул. „Врабча“ № 1, ет. 3, 4 и 5,

тел.: 02 / 933 05 65

факс: 02 / 988 42 18

гореща линия: 0700 111 22

Email: info@kzp.bg

Уеб сайт: www.kzp.bg

 

III. СЪДЪРЖАНИЕ

1. Всички цени на стоките в електронния магазин на www.eterina.org са в български лева. Обявените цени за стоките са окончателни, важат за деня на поръчката и са с включен ДДС. В цената на продуктите не е включена цената за доставка.

2. При посочване от Клиента при извършването на поръчката на непълен, неверен или грешен адрес или телефонен номер, се счита, че същата е невалидна и не възниква задължение за нейното изпълнение от страна на “ЕТЕРИНА ЛАБ” ЕООД.

3. Съгласно Закона за електронната търговия изявлението за сключване на договора и потвърждението за неговото получаване се смятат за получени, когато техните адресати имат възможност за достъп до тях.

4. Цената на отделните предлагани стоки за продажба предмет на настоящите Общи условия е поставена непосредствено под снимката на съответната стока в български лева.

5. Цената на поръчана от онлайн магазина стока може да бъде заплатена чрез услугата ППП (пощенски паричен превод) или по банков път по сметка на “ЕТЕРИНА ЛАБ” ЕООД.

6. Доставчикът може по всяко време и без предупреждение да прави промени в публикуваните стоки и цени.

7. В случай на промяна на обявените в сайта цени на продукти в промоция, промяната се отразява по ясен за Клиента начин, като до конкретната стока се посочва стара цена, която е задраскана, и нова цена.

8. Промяната в цената на стоките не се отразява на договорите, които са вече сключени.

9. При намаляване на цената на дадена промоционална стока, освен обозначението на старата и нова цена на стоката, в сайта ще бъдат посочени условията, при които се извършва намалението на цените, и срокът, през който стоките се предлагат с намалени цени.

10. Цветовете на стоките, показани в сайта www.eterina.org, зависят от настройките на монитора, който ползва Клиентът.

11. Съдържанието на този уеб сайт и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички текстове, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на “ЕТЕРИНА ЛАБ” ЕООД, освен ако изрично е посочено друго. Използването на каквито и да е материали, публикувани в сайта, е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.

12. “ЕТЕРИНА ЛАБ” ЕООД не носи отговорност за вреди следствие на неправилната употреба на закупените от  www.eterina.org стоки и услуги.

 

IV. ДОСТАВКА

1. “ЕТЕРИНА ЛАБ” ЕООД се задължава да достави поръчаните продукти чрез куриерска услуга с ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД на точно посочен адрес за доставка на територията на Република България. Клиентът се задължава да приеме доставката и да заплати ПОЩЕНСКИЯ ПАРИЧЕН ПРЕВОД съгласно обявената цена в момента на поръчката.

2. При невъзможност да получи куриерската доставка при първия разнос от куриерската фирма, Клиентът се задължава да заплати на куриера разходите по допълнителна последваща доставка.

3. “ЕТЕРИНА ЛАБ” ЕООД не поема отговорност за непотърсени, предварително платени поръчки, престояли в офисите на Спиди и Еконт над 7 работни дни. Това включва пратки до краен адрес и офиси на куриерските фирми.

4. При посочване от Клиента при извършването на поръчката на непълен, неверен или грешен адрес, email или телефонен номер, се счита, че същата е невалидна и не възниква задължение за нейното изпълнение от страна на “ЕТЕРИНА ЛАБ” ЕООД.

5. Съгласно Закона за електронната търговия изявлението за сключване на договора и потвърждението за неговото получаване се смятат за получени, когато техните адресати имат възможност за достъп до тях.

6. Срокът за изпълнение на поръчката започва да тече от деня, следващ датата на нейното изпращане.

7. Доставки не се извършват в почивни дни и на официални празници.

 

V. ПЛАЩАНЕ

1. При плащане чрез ППП (ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД) Клиентът заплаща дължимата сума на куриера, извършил доставката.

2. При плащане чрез банков превод, стоките и услугите се доставят след предварително получена сума за поръчаната стока по сметка на “ЕТЕРИНА ЛАБ” ЕООД.

 

VI. ВРЪЩАНЕ НА ПОРЪЧКА

1. Можете да върнете закупените от Вас продукти без причина за връщане в рамките на 14 дни от датата на закупуването при следните условия:

– Продуктите да са в оригиналната си опаковка;

– Да няма следи от отваряне на оригинална капачка, употреба, нарушен вид или зацапване;

– Да включите оригиналния фискален бон, с която сте получили продуктите при плащане при доставка или фактура по Ваше желание;

– Разходите по връщането на продуктите са за Ваша сметка.

 

2. Възстановяваме стойността на продуктите, без стойността на доставката. Всички суми, платени при доставка, възстановяваме само по банков път на Ваша лична сметка в срок до 14 дни от датата, на която сте ни уведомили за Вашия отказ от поръчка.

Адрес за връщане на продукти: “ЕТЕРИНА ЛАБ” ЕООД, София, п.к. 1618, ул. Казбек, 12, офис 1. Телефон: 0888319899

 

3. Върнати могат да бъдат всички стоки, с изключение на тези, доставени по индивидуално зададени от Клиента изисквания и параметри (стоки индивидуална поръчка).

 

VI. АНУЛИРАНЕ НА ПОРЪЧКА

В случай че, Клиентът желае да откаже направена вече поръчка, някой от продуктите в нея или да замени даден поръчан продукт с друг, трябва да се обади по телефон 0888319899 възможно най-бързо (не по-късно от 6 часа след направената поръчка), за да уведоми “ЕТЕРИНА ЛАБ” ЕООД. Необходимо е Клиентът да съобщи номера на своята поръчка, за която иска корекция и да посочи точно и ясно промяната.

 

VII. ИЗМЕНЕНИЕ И ДОСТЪП ДО ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ

1. “ЕТЕРИНА ЛАБ” ЕООД запазва правото си едностранно да променя по всяко време уеб сайта на ЕЛЕКТРОНЕН МАГАЗИН “www.eterina.org”, както и настоящите Общи условия.

2. Задължение на Клиента е да се запознае с актуалните условия за ползване на сайта, посочени в настоящите Общи условия.

 

3. Промените в Общите условия не засягат отношенията между Клиент и “ЕТЕРИНА ЛАБ” ЕООД, възникнали във връзка с договори, валидно сключени преди промените на Общите условия.

4. “ЕТЕРИНА ЛАБ” ЕООД не носи отговорност, ако поради независещи технически проблеми е възпрепятствано пълното или частично ползване на Интернет страницата.

 

5. За всички въпроси, неуредени от тези условия, се прилага действащото в Република България законодателство.

bottom of page