За нас

 • Нашата мисия

  Производство на изчистени натурални продукти, ползата и ефектът от които са бързо доловими и видими.

 • Какви съставки използваме и какви не използваме

  Козметиката на ETERINA се произвежда с най-висококачествените естествени съставки - винаги етично и био качество, когато е възможно.

  Козметиката ни никога, никога няма да съдържа следните съставки: парабени, фталати, сулфати, нефтохимикали и синтетични оцветители.

 • Устойчива опаковка

  Използваме възможно най-малко опаковачен материал.

  Опаковките ни са лесни за рециклиране, предназначението им може да бъде променено и могат да се използват повторно.

  Надяваме се всеки наш клиент да даде своят принос, като избере да живее в хармония с Природата.

 • Философия


  Вдишайте дълбоко и оставете сетивата да ви водят! 

   

 • Нашата история

  Казвам се Екатерина Въжарова. Проблемите, които имах с чувствителна кожа и розацея ме накараха да се обърна към стари козметични традиции и съвременно познание, които да ми помогнат да се справя с това.Така се роди нашият малък семеен бизнес - козметиката на Етерина, с една проста мисия - да помогне на хората да се погрижат сами за своето благосъстояние чрез грижа за кожата си с пълноценни съставки и чувствено преживяване. Когато човек се поглези с кадифен крем за тяло или лице, с доловим естествен аромат или усеща как кожата му се изпълва с влага и засиява, може би едно малко зрънце е посято: „Аз полагам тази грижа за себе си и това ме прави да се чувствам по-добре, всеки ден.“

 • Нашата модерна лаборатория отговаряме на всички европейски изисквания за добри производствени практики. Продуктите ни са оценени от външен оценител, гарантиращ тяхната безопасност и качество. 

Подарък Измиващ гел 100 мл за поръчки над 170 лв

Запишете се за нашия бюлетин за новини, събития, промоции

Copyrigh 2021 by ETERINA LAB ltd.