Acerca de

Съзнателно отговорният подход към нашите вътрешнофирмени операции, съставки и избор на опаковки се основат  

най-вече от нашите собствени лични ценности, които ни се струват естествен, а не стратегически избор. 

НАТУРАЛНИ И ВИСОКО ЕФЕРКТИВНИ ФОРМУЛИЦИ
Използваните съставки са органични или одобрени за ползване в органик козметиката. Ние създаваме ефективни продукти, формулите ни са вегански и разбира се не са тествани върху животни. Създадени с помощта на техники, които не компрометират здравето на кожата и околната среда, като поддържат ефекта от природата възможно най-автентичен. 

ПРОИЗВЕДЕНИ В БЪЛГАРИЯ
Разработването и производството на продукти се извършват в нашата независима лаборатория в София. Това ни позволява да имаме отлична връзка между всяка от производствените стъпки и като цяло по-устойчиво производство. Този метод позволява да се произвеждат продукти според търсенето, за да се избегнат така наречените мъртви запаси и да се гарантира, че клиентът получава възможно най-пресния продукт.

УСТОЙЧИВИ ОПАКОВЪЧНИ МАТЕРИАЛИ
Като отговорни жители на планетата, ние търсим нови алтернативи за използване на по-малко пластмаса. Бурканите и бутилките от кехлибарено стъкло предпазват формулациите от UV светлина, което позволява да се удължи свежестта на всяка съставка. Без да отделя никакви вредни токсини и подобни на хормони химикали, стъклото също така е и 100% рециклируемо. 

ЗА ОКОЛНАТА СРЕДА 
Ние насърчаваме нашите клиенти да минимизират колекцията си от грижа за кожата, за да не натоварват излишно кожата си и околната среда.  За повторно използване или рециклиране на стъкло, капачки, помпи и хартия се съобразете с  разпоредбите за отпадъци. Никое производство в днешния свят не може да бъде напълно устойчиво, но е възможно да се предложи по-отговорна алтернатива на вече съществуващата, за да вдъхновява и образова другите по въпроса. С прозрачност и отговорност, нашата цел в ETERINA e да създадем по-добър, по-съзнателен избор, който клиентът да направи.