Общи условия за използване на уебсайта eterina.org

1. Общи условия

Настоящите Общи условия представляват правно споразумение със задължителна, обвързваща сила между магазин ETERINA (магазин) и потребителите (Вие) във връзка с услугите, предлагани от eterina.org. С разглеждането на страниците, натискането на обектите или връзките, разположени на страниците на eterina.org , Вие се съгласявате, приемате и се задължавате да спазвате тези Условия за обслужване.

„ЕТЕРИНА ЛАБ” ЕООД е дружество, регистрирано по Търговския закон на Република България, със седалище и адрес на управление:

София 1618, България

ул.'' Казбек " 12

ЕИК: BG205541645

 

2. За поверителноста на Вашите данни

ЕТЕРИНА ЛАБ обработва и предприема мерки за защита на личните данни на потребителите съгласно изискванията на Закона за защита на личните данни. Потребителите се съгласяват, че Зоя.БГ има право да обработва личните им данни във връзка с използването на услугите на уебсайта. За да Ви обслужваме и изпълняваме Вашите поръчки е необходимо приемането на следните данни:

 

  • име и фамилия;

  • Е-mail;

  • телефон за връзка;

  • адрес за фактура и доставка.

Данните, които ще получим при поръчката, регистрацията или разглеждането на страниците, ще бъдат използвани единствено за Вашето обслужване – приемане и изпълнение на поръчки. Абонамент за новини, връзка с Вас в случай на проблеми, свързани с поръчката и подобряване на обслужването на www.eterina.org . Ние гарантираме, че тези данни няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица или използвани за цели, различни от гореописаните. Потребителите, абонирани за Абонамента за новини, могат да прекратят абонамента си по всяко време от връзката, разположена в края на всяка новина. Вашият потребителският профил може да бъде изтрит от системата на eterina.org заедно с прилежащите към него данни при желание от Ваша страна.

 

3. Поръчката

Всяка поръчка на продукт или услуга през системата на eterina.org е свързана със задължение за плащане по избран от Вас начин на плащане. Поръчки приемаме 24 часа в денонощието, също и в почивните дни и в дните на официалните празници. В процеса на поръчка, имате възможност да видите продуктите, които купувате и техните цени, Вашите имена, e-mail, телефон, адрес, пощенски код, начинa на доставка и начина на плащане. След приключване на поръчката и ако това е първата Ви поръчка на посочения телефон е възможно да получите обаждане от нас с потвърждение на същата информация. За всяка следваща поръчка ще получите потвърждение само по e-мейл.  За промяна в статуса на поръчката (потвърждение, обработване, изпращане и др.) ще бъдете уведомявани по е-мейл.

Поръчката на продукт/и през е-магазина означава изразено съгласие за сключване на договор за дистанционна продажба, който се регулира от Закона за защита на потребителите.

 

4. Цените

Всички цени са в лева. Цените на продуктите са показани без цената за доставка, за която можете да се информирате от допълнителната информация.

5. Проблеми при изпълнение на поръчката

Въпреки че се стремим да изпълняваме всички поръчки с точност, изпълнението на Вашата поръчка може да бъде възпрепятствано поради някоя от следните причини: Посочили сте грешни или непълни данни за доставка -  имена, адрес, телефон, пощенски код.

Правим всичко възможно да разполагаме с наличност, но е възможно някой от поръчаните продукти да не е наличен; в този случай ще се свържем с Вас в най-кратък срок по телефон или с email съобщение.

При несъответствие между получените и поръчаните продукти или възникване на неточност по наша вина, ще поемем разходите по последващо връщане и замяна на несъответстващите продукти. При невъзможност за доставка не по вина на eterina.org  (не се намирате на посочения адрес или не отговаряте на обажданията на доставчика), Вашата поръчка ще бъде върната при нас докато се свържем с Вас.

 

6. Плащане

Плащането е в брой при доставка - пощенски паричен превод (ППП). Дължимата сума за стоката и куриерската услуга се заплаща на куриера, извършващ доставката на адреса или при получаване в офис на Спиди. За да получите документ за покупката, моля изискайте разписка за пощенски паричен превод (ППП) от куриера. Клиентът запазва фискалния документ, който замества фискалната касова бележка в доказателство за извършеното плащане. Съгласно Наредба №18 от ЗДДС, чл.3 ал.1 и подписаният между Етерина Лаб ЕООД и Спиди АД договор за НП с ППП, отпада задължението Етерина Лаб ЕООД да издава фискален касов бон.

7. Доставка и получаване на продуктите

1. С изпращането на потвърждение за поръчка, Вие се съгласявате да заплатите цената на избраните продукти и посочената стойност на транспортните разходи.

2. Доставка на адрес: избира се в процеса на поръчка след попълване на точен адрес, имена, пощенски код, предпочитана дата на доставка и допълнителни инструкции.

 

8. Отказ от поръчка и връщане

Можете да върнете закупените от нас продукти без причина за връщане в рамките на 14 дни от датата на закупуването при следните условия:

  • Продуктите да са в оригиналната си опаковка.

  • Да няма следи от употреба.

  • Да включите оригиналната фактура и фискален бон, с която сте получили продуктите (с Вашата поръчка ще получите придружаващ документ издаден от куриерската фирма - фискален бон при плащане при доставка или фактура по Ваше желание).

  • Разходите по връщането на продуктите са за Ваша сметка.

Можете да замените продуктите с други или да възстановим стойността им, ако не желаете замяна. Възстановяваме стойността на продуктите, без стойността на доставката. Всички суми, платени при доставка, възстановяваме само по банков път на Ваша лична сметка в срок до 14 дни от датата, на която сте ни уведомили за Вашия отказ от поръчка.

 

9. Рекламации и въпроси към нас

Моля, свържете се с нас на телефон +359888319899, за да обсъдим всякакви въпроси, свързани с продуктите или услугите, предоставяни от нас.

 

10. Спорове. Алтернативно решаване на спорове

Надзорен орган за защита правата на потребителите в България е Комисията за защита на потребителите с адрес: 1000 гр. София, пл."Славейков" №4А, ет.3, 4 и 6;  тел.: (02) 980 25 24; факс: (02) 988 42 18; гореща линия: 0700 111 22 ; уебсайт: www.kzp.bg.

 

При спорове относно задължения, произтичащи от договори за онлайн продажби, при който не е постигнато споразумение, Вие можете да отнесете спора към органите за алтернативно решаване на потребителски спорове (АРС) при условията и по реда на чл.181а и сл. от ЗЗП. Допълнителна информация за алтернативното решаване на потребителски спорове може да се открие в уебсайта на Комисията за защита на потребителите на адресhttps://kzp.bg и в платформата за онлайн решаване на спорове ОРС.

11. Съдържание и авторски права

Уебсайтът eterina.org съдържа авторски материали и текстове, изображения, графични лога, бази данни и софтуер, които са собственост или са лицензирани от ЕТЕРИНА ЛАБ и са защитени от българските и други приложими закони и конвенции за авторски, сродни и други права върху интелектуална собственост. Възпроизвеждането на съдържанието, на уебсайта и/или който и да е негов елемент, обект на интелектуална собственост, може да се извършва само и единствено с писменото съгласие на ЕТЕРИНА ЛАБ. Използването на услугите и на уебсайтa не предоставя на потребителите каквито и да е права върху обектите на интелектуална собственост в цялост, нито върху която и да е част от тях.

12. За продуктите

Информацията и продуктите на този сайт не са предназначени за диагностика, лечение или превенция на заболявания и здравословни проблеми.

  • Facebook
  • Instagram

Copyrigh 2020 by ETERINA LAB ltd.