РЕД НА НАНАСЯНЕ НА ПРОДУКТИТЕ НИ

eterina_всички продукти_етерина

Първата стъпка е измиването на кожата.

Измиващият гел за лице "Невен, лайка и мей ченг" е подходящ за ежедневна употреба, докато употребата на PROBIOTIC хидратиращата маска и незабележим ексфолиант за лице е напълно достатъчна 2-3 пъти седмично!

Втората стъпка е серум.

Хидратиращият ни концентрат е добре да е възможно най-близо до кожата. Хиалуроновият флуид е подходящ за употреба сутрин и/или вечер, като продуктът се нанася на лицето, шията и деколтето.

Третата стъпка е крем.

Да, всички имат нужда от крем, дори хората с мазна кожа. Според нас всяка кожа във всяка възраст има нужда от оптимално овлажняване, оптимална бариерна функция, адекватна антиоксидантна защита от целия хаус, който наранява кожата ни. Кремът трябва да се избере спрямо типа на кожата ви, като ние в момента предлагаме тези кремове за лице.

Четвъртата стъпка е околоочен крем.

Смята се, че е хубаво да се слага такъв крем поне всяка вечер, ако не и два пъти дневно. Околоочен крем "Шипка" хидратира и изглажда кожата под очите (а и крие тъмните кръгове!).

За финал - защита от UV увреждане и замърсяване на околната среда.

Няма нужда да ви казваме колко е важна тази стъпка - колкото ни помага слънцето, толкова може и да ни вреди ако не се предпазваме от него. Нашият Минерален слънцезащитен лосион за лице е под формата на капки за лице, предлага висока SPF защита без компромис с безопасността на кожата. 100% натурален, това е най-добрата модерна грижа за кожата. (не се предлага в момента).

Естествено, изборът е ваш и не всеки е задължен да премине през всички стъпки, но ние се надяваме това да придаде структура на козметиката която сте избрали за себе си!