Антиоксиданти - вътрешно и външно - защо?Използването на крем с висок фактор не е достатъчно, за да предпазиш лицето си от фото-стареене. Нужна е и защита, която да предпазва от всички вреди на околната среда – замърсен въздух, слънце, LED eкрани, осветление. През топлите летни месеци UV светлината може да предизвика нежелана пигментация, но знаете ли, че топлината може да има същия ефект дори без UV светлина? Използването на козметична емулсия с антиоксидантно действие ще помогне да се поддържа нежелана пигментация под контрол.

Най-добрите защитници в борбата с всички тези вреди са антиоксидантите. Затова е добрe да се заредите с антиоксиданти - вътрешно и външно.


Вътрешно - храни като домати, спанак, диня, портокали и боровинки са пълни с антиоксиданти, подсилващи имунитета.


Външно - използването на антиоксидантен крем през деня целогодишно ще помогне да се поддържа нежеланата пигментация под контрол. Използването на продукт с антиоксиданти през нощта е чудесен начин да възстановите кожата докато спите.


Нашите кремове С+E и В5+E притежават огромни количества витамини и минерали за предпазване от фотоиндуцирано стареене и оксидативен стрес, мастни киселини Омега 3, 5, 6, 7, 9 за клетъчна регенерация, фитостероли за увеличено производство на колаген и еластин, антиоксиданти за възобновяване на епидермиса и дермата и намаляване на преждевременното стареене.  • Facebook
  • Instagram

Запишете се за нашия бюлетин за новини,

събития, промоции

Copyrigh 2021 by ETERINA LAB ltd.