Как да използвам Хиалуронов флуид?

Знаете ли, че влажната кожа е 10 пъти по-пропусклива от сухата кожа? След почистване на лицето, в рамките на 1 минута нанесете Хиалуронов флуид. След което, нанесете крем за лице подходящ за вашия тип кожа. Това винаги дава по-добри резултати.

Мога ли да използвам Хиалуронов флуид вместо крем за лице?

Това зависи единствено и само от личното ти усещане и комфорт за кожата. Флуида доставя хидратация, а кремовете за лице създават защитна бариера над кожата. Така предотвратяват изпаряването на влагата от кожата и предпазват от дразнителите от околната среда.Колко трябва да прилагам върху кожата си?

Нанесете размер колкото стотинка, но не повече. Много хора смятат, че ако използват повече, ще постигнат по-добри резултати. Грешка. Кожата ви може да абсорбира само толкова - тя не е сюнгер да поема всичко:-) В резултат на това, какъвто и продукт да нанесете, той просто ще си седи върху кожата. Това е ненужно разточително!


Някакви специални трикове за приложение при прилагане на Хиалуронов флуид?

Когато го прилагате студен, той изтласква кръвта от кожата. В процеса на това се създава вакум ефект, който издърпва мощните серумни съставки по-дълбоко в кожата.


Безплатна доставка в България за поръчки над 180 лв

Запишете се за нашия бюлетин за новини, събития, промоции

Copyrigh 2021 by ETERINA LAB ltd.