Няколко грешки при измиване на лицето, които не бива правитеПропускате измиването на лицето сутрин, мислейки, че тъй като нямате грим върху кожата си, не ви е необходим измивен продукт, нали?

Когато измивате лицето си сутрин, премахвате козметичните продукти от вечерната грижа. Почиствате токсините и себума, които са се образували, докато спите, така че дневната ви грижа да може да проникне в кожата по-добре. Измиването на лицето сутрин ви дава възможност за чисто и ново начало на невероятна сутрешна рутинна грижа за кожата. Ако имате чувствителна кожа, пропуснете сутрешното измиване.


Не инвестирате в качествени средства за почистване на лице.

Предпочитате да влагате парите си в продукти като серуми и спестявате от измиващо средство, мислейки, че то просто се изплаква и не е “голяма работа”? Тук толкова много хора се объркват.


Ако първият продукт от вашата рутинна грижа за кожата, не е благоприятен за кожата ви, тогава и последващите също няма да работят. В това мога да ви уверя! Най-голямата грешка, която хората правят, е неглижиране на измиването на лицето си. Факт! Избират нискокачествен измивен продукт лице и не обръщат особено внимание на съставките.


Потърсете измивно средство, което не съдържа дразнители като:

- сулфати

- синтетичен аромат

- синтетични багрила


Е.

  • Facebook
  • Instagram

Запишете се за нашия бюлетин за новини,

събития, промоции

Copyrigh 2021 by ETERINA LAB ltd.