Повече за предимствата на екстракта от Алое барбаденсис


INCI: Aloe barbadensis

Алоето е било любима съставка в билковата медицина по целия свят от векове. Въпреки че съвременните научн пироучвания не могат да потвърдят всяко едно твърдение, което е направено за алое вера, вече има много научни изследвания за много от ползите от алое. Някои от активните съставки на алое вера включват витамини А (бета-каротин), В12, С и Е. Минерали като калций, мед, хром, магнезий, калий, натрий и цинк също присъстват. Алое вера има естествено съдържание на 6 антисептични агента, както и ауксини и гиберелини, които допринасят за неговите противовъзпалителни свойства. Мукополизахаридите, които помагат на кожата да задържа влагата, също присъстват в алое вера. Алое барбаденис има присъщо за кожата pH, и се понася изключително добре дори от най-чувствителната кожа. Препоръчва се за употреба и при бебета. Не е чудно, че алоето често е наричано чудо растение!

Използваме най-висок клас екстракт от алое барбаденис във всички наши хидратращи кремове за лице.



Предимства на екстракта от Алое барбаденис

- естествено съдържание на витамини;

- успокояващо действие;

- добре поносимост от кожата;

- хидратиращо действие;

- естествено съдържание на сапонини;

- антисептик.





Внимание: Тези свойства, индикации и методи за употреба са взети от справочници или уеб сайтове в областта на ароматерапията и фитотерапията. Те се срещат често и много от тях са потвърдени от наблюдения в научна среда. Въпреки това, тази информация е предоставена с информационна цел, тя не представлява медицинска информация, нито ангажира нашата отговорност.



Запишете се за нашия бюлетин за повече новини, оферти и вдъхновение

Copyrigh 2020 by ETERINA LAB ltd.

0