ETERINA Последователността на нашите коз

 

ETERINA cosmetics

последователност за прилагане на козметика ни

Първата стъпка е измиването на кожата. Измиващият гел за лице Мей-чанг, невен и лайка е подходящ за ежедневна употреба, докато употребата на PROBIOTIC хидратиращата маска и скраб за лице е напълно достатъчна 2-3 пъти седмично!

 

Втората стъпка е серум. Хидратиращият ни концентрат е добре да е възможно най-близо до кожата. Хиалуроновият  флуид е подходящ за употреба сутрин и/или вечер, като продуктът се нанася на лицето, шията и деколтето. 

Третата стъпка е крем. Да, всички имат нужда от крем, дори хората с мазна кожа. Кремът ни предоставя нужното овлажняване, да се защитим срещу следите на времето и целият хаус, които наранява кожата ни. Кремът трябва да се избере спрямо типът на кожата ви, като ние в момента предлагаме В5+С крем за нормална, смесена и раздразнена кожа и С+Е за нормална, суха и дехидратирана кожа. Напомняме, че те са в намаление в момента :-)

Четвъртата стъпка е околоочен крем. Смята се, че е хубаво да се слага такъв крем поне всяка вечер, ако не и два пъти дневно. Околоочният крем ни крем Шипка хидратира и изглажда кожата под очите (а и крие тъмните кръгове!).

За финал - защита срещу слънце. Няма нужда да ви казвам колко е важна тази стъпка - колкото ни помага слънцето, толкова може и да ни вреди ако не се предпазваме от него. Както някои от вас знаят, наскоро пуснахме Минерален слънцезащитен лосион за лице (от който сме много горди). Лосионът е под формата на капки за лице на минерална основа,  които предпазват от замърсяване на околната среда и вредни UV лъчи, предоставяйки ви  SPF 50!

 

Естествено, изборът е ваш и не всеки избира да премине през всички стъпки, но ние се надяваме това да придаде структура на козметиката която сте избрали за себе си!