Последователността

Как да се ориентираме в последователност за прилагане на козметиката на Етерина

Eterina-козметична рутина Етерина

Първата стъпка е измиването на кожата. Измиващият гел за лице Мей-чанг, невен и лайка е подходящ за ежедневна употреба, докато употребата на PROBIOTIC хидратиращата маска и скраб за лице е напълно достатъчна 2-3 пъти седмично!

 

Втората стъпка е серум. Хидратиращият ни концентрат е добре да е възможно най-близо до кожата. Хиалуроновият  флуид е подходящ за употреба сутрин и/или вечер, като продуктът се нанася на лицето, шията и деколтето. 

Третата стъпка е крем. Да, всички имат нужда от крем, дори хората с мазна кожа. Според нас всяка кожа във всяка възраст има нужда от оптимално овлажняване, оптимална бариерна функция, адекватна антиоксидантна защита от целият хаус, които наранява кожата ни. Кремът трябва да се избере спрямо типът на кожата ви, като ние в момента предлагаме В5+С крем за нормална, смесена и раздразнена кожа и С+Е за нормална, суха и дехидратирана кожа. 

Четвъртата стъпка е околоочен крем. Смята се, че е хубаво да се слага такъв крем поне всяка вечер, ако не и два пъти дневно. Околоочният крем ни крем Шипка хидратира и изглажда кожата под очите (а и крие тъмните кръгове!).

За финал - защита срещу слънце. Няма нужда да ви казвам колко е важна тази стъпка - колкото ни помага слънцето, толкова може и да ни вреди ако не се предпазваме от него. Нащият Минерален слънцезащитен лосион за лице  е под формата на капки за лице на минерална основа,  които предпазват от замърсяване на околната среда и вредни UV лъчи, предоставяйки ви  SPF 50!

 

Естествено, изборът е ваш и не всеки избира да премине през всички стъпки, но ние се надяваме това да придаде структура на козметиката която сте избрали за себе си!