СТЪПКИ И КОМБИНИРАНЕ 

Това са само насоки. Комбинирайте любимите си продукти, за да създадете персонализирана рутина за грижа за Вашата кожата.

Ето нашите стъпки и  любими комбинации:

Ежедневно сутрин:

 

Стъпка 1

Измиващ гел с Мей ченг невен и лайка - нанесете върху леко влажна кожа и изплакнете с хладка вода.

 

Стъпка 2

Флорална вода - напръскайте и попийте излишната влага.

 

"Започнах да използвам Розова вода сутрин, за да премахна натрупан себум, помага ми и за неутрализиране на минералите от твърдата чешмяната вода върху кожата ми."

Екатерина - Eterina

 

Стъпка 3

Хидратиращ серум за лице Хиалуронов флуид.

Стъпка 4

Крем за лице - нанесете върху леко влажна кожа от предишната стъпка.

"Смесете в дланта си пълен капкомер Хиалуронов флуид към необходимото Ви количество крем за лице или околоочен крем, за да получите лек гел-крем :-)"

Екатерина - Eterina

Ежедневно вечер:

 

Стъпка 1

Измиващ гел с Мей ченг, Невен и Лайка.

Стъпка 2

Хиалуронов флуид.

Стъпка 4

Околоочен крем и крем за лице.

"Крем за лице с витамини С и Е се превърна в спасител за моята кожа през по-студените месеци, но предчувствам, че ще намери постоянно място в моята рутина през цялата година."

Екатерина - Eterina

 

Колкото и когато е необходимо:

Стъпка 1.1.  

След почистване напръскайте обилно кожата с флорална вода, преди да нанесете малко количество Хиалуронов флуид. Ако желаете, можете да повторите тези две стъпки няколко пъти, за да изградите слоеве хидратация върху кожата. Продължете с вашата стъпки за дълбока хидратация, като нанесете малко количество крем върху лицето, шията и деколтето. 

"Хидролат Нероли Био може да се използва през целия ден (дори върху грима), за да освежите, тонизирате и запазите блясъка на кожата. За по фина мъгла може да пръскатe държейки бутилката по-далеч от лицето."

Е.

Стъпка 1.2. 

Хидратираща маска за скраб Пребиотик — използва се два, три пъти седмично, нанася се между почистването и Розова вода или хидролат Нероли.

„Нанасям три пъти седмично върху леко влажна кожа, оставям да действа 10-15 минути и  отстранявам с топла влажна кърпа.Осигурява перфектния баланс, като нежно почиства и същевременно помага за регенерирането на чувствителната ми кожа."

Екатерина - Eterina