top of page

ЕЖЕДНЕВЕН КОЗМЕТИЧЕН РИТУАЛ

Ежедневната козметична грижа е от съществено значение за поддържане на здрава и красива кожа. Най-важният елемент в този ритуал е постоянството. 

Колко продукта трябва да има в моят ритуал?
 

Един ритуал може да включва ограничен брой продукти, например около 3, или да включва по-голям брой, като например 7 или дори повече. В общи линии, стартирането с по-малко продукти често е по-препоръчително. Начинът на построяване на един лесет ритуал може да улесни процеса на следване и винаги има възможност да се добавят допълнителни стъпки по-късно.

Решете какъв вид козметични грижа ви подхожда - дали предпочитате бързи и лесни стъпки или сте готови да вложите повече време и продукти за по-комплексна грижа.

Изберете продукти, които са ви приятни, не предизвикват раздразнения на кожата и допринасят за нейното здраве.

Промяна на ритуала
 

Поддържайте ритуала си поне 3 месеца, преди да правите големи промени. 

Не се вливайте в хайпа на новите продукти на Instagram. Някои продукти изискват време за ефект, особено антиейдж.

 

За начало, променете това, което не работи, и следете за подобрения. Правете промени с конкретна цел, избягвайки ненужни покупки.

Дори нямам ритуал. Трябва ли да се срамувам?
 

Не се тревожете, много хора ни споделят тази тревога. Започнете с малки стъпки и по-малко продукти, за да направите грижата по-лесна и последователна.

 

Началото може да бъде с ежедневно почистване на лицето - лесно и ефективно. Важно е и може да доведе до бързи резултати.

Ако имате нужда от консултация - можете да ни се обадите 

bottom of page