Условия на доставка и плащане ​

 

 

Поръчаната стока се доставя чрез куриерска фирма Speedy на посочения от клиента адрес или офис на куриерската фирма.

Справка за офисите на куриерската фирма можете да видите тук - https://www.speedy.bg/bg/speedy-offices.

При избор на опция за доставка "До oфис", в "Данни за доставката в полето Адрес" следва да се посочи адрес и Nо на избран офис. (Имате възможност за промени с бутона Редактирай в "Данни за доставката".)

Цени на доставката​

Цените включват опаковка и разходи по опаковане.

До офис на Speedy. Цена - 4.50 лв

До адрес. Цена - 6.50 лв

Плащане​

Плащането е в брой при доставка - пощенски паричен превод (ППП) - дължимата сума за стоката и куриерската услуга се заплаща на куриера, извършващ доставката на адреса или при получаване в офис на Спиди. За да получите документ за покупката, моля изискайте разписка за пощенски паричен превод (ППП) от куриера. Клиентът запазва фискалния документ, който замества фискалната касова бележка в доказателство за извършеното плащане. Съгласно Наредба №18 от ЗДДС, чл.3 ал.1 и подписаният между Етерина Лаб ЕООД и Спиди АД договор за НП с ППП, отпада задължението Етерина Лаб ЕООД да издава фискален касов бон.

Срок

Срокът за обработка и доставка на поръчките е от 2 до 3 работни дни. Поръчаната стока се доставя подходящо опакована съгласно вида ѝ и ползвания транспорт за доставка. Всички доставки са с включена опция "Преглед"', за да се уверите, че получаваш правилните продукти.​

Поръчките се изпълняват само за територията на България. Задължително е попълването на формата за обратна връзка. Поръчки без попълнена пълна информация за обратна връзка не се обработват. Ще бъдете информирани, че поръчката Ви е приета.

​​

Aко възникнат допълнителни въпроси, моля пишете ни на емайл: ekaterina.vj@gmail.com  или се обадете на телефон +359888319899 (на цена според тарифния ви план).

  • Facebook
  • Instagram

Copyrigh 2020 by ETERINA LAB ltd.