Условия на доставка и плащане

УСЛОВИЯ НА ДОСТАВКА

Поръчаната стока се доставя чрез куриерска фирма СПИДИ на посочения от клиента адрес или офис на куриерската фирма. При избор на опция за доставка "До Офис", следва да се посочи избран куриерски офис в полето "Адрес". Справка за офисите на куриерската фирма можете да видите тук - https://www.speedy.bg/bg/speedy-offices.

Срокът за обработка и доставка на поръчките е от 2 до 3 работни дни. Поръчаната стока се доставя подходящо опакована съгласно вида ѝ и ползвания транспорт за доставка. Поръчки направени след 14.00 часа се обработват на следващия ден. Поръчки направени в събота и неделя се обработват в понеделник. Поръчки направени на официални празници се обработват през първия работен ден след празниците. Доставки не се извършват в неделя и на официални празници.

Поръчките се изпълняват само за територията на България. Задължително е попълването на формата за обратна връзка. Поръчки без попълнена пълна информация за обратна връзка не се обработват. Ще бъдете информирани, че поръчката Ви е приета.

ЦЕНИ НА ДОСТАВКА

Доставката се таксува по актуалните тарифи на куриерската фирма. Ориентировъчните цени са: ​

  • До офис на Спиди - 4.00 лв.

  • До адрес - 5.80 лв

Ако доставката на пратката е в събота и е до адрес се начислява допълнителна такса от 3.00 лв

УСЛОВИЯ ЗА ПЛАЩАНЕ

Плащането е в брой при доставка - наложен платеж чрез ППП - дължимата сума за стоката и куриерската услуга се заплаща на куриера, извършващ доставката на адреса или при получаване в офис на Спиди.

За да получите документ за покупката, моля изискайте разписка за пощенски паричен превод (ППП) от куриера. Клиентът запазва фискалния документ, който замества фискалната касова бележка в доказателство за извършеното плащане.

Съгласно Наредба №18 от ЗДДС, чл.3 ал.1 и подписаният между Етерина Лаб ЕООД и Спиди АД договор за наложен платеж с пощенски паричен превод, отпада задължението Етерина Лаб ЕООД да издава фискален касов бон.

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ

Наложен платеж при доставка до адрес или до офис на куриерска фирма Спиди АД.

​​

Ако възникнат допълнителни въпроси, моля пишете ни на емайл: ekaterina.vj@gmail.com или се обадете на телефон +359888319899 (на цена според тарифния ви план).

Запишете се за нашия бюлетин за новини, събития, промоции

Copyrigh 2021 by ETERINA LAB ltd.