Условия на доставка и плащане

  • УСЛОВИЯ НА ДОСТАВКА

Поръчаната стока се доставя чрез куриерска фирма СПИДИ на посочения от клиента адрес или офис на куриерската фирма. При избор на опция за доставка "До Офис", следва да се посочи избран куриерски офис в полето "Адрес". Справка за офисите на куриерската фирма можете да видите тук - https://www.speedy.bg/bg/speedy-offices.

  • СРОК НА ДОСТАВКА

Срокът за обработка и доставка на поръчките е от 2 до 3 работни дни. Поръчки направени след 12.00 часа се обработват на следващия ден. Поръчки направени в събота и неделя се обработват в понеделник. Поръчки направени на официални празници се обработват през първия работен ден след празниците. Доставки не се извършват в събота, неделя и на официални празници.

  • ЦЕНИ ЗА ДОСТАВКА

Доставката е за сметка на клиента. Цената за доставка варира и се определя спрямо тарифите на куриерска фирма Speedy за София и страната.​

  • ЗАПЛАЩАНЕ

Заплащането за София и страната се извършва чрез наложен платеж с ППП, т.е. при получаване на пратката от куриер на Speedy.

​​​

  • КОМУНИКАЦИЯ

Ако имате въпроси относно доставката и заплащането, не се колебайте да се свържете с нас.

* Всички посочени цени в сайта на ETERINA са крайни и нямат допълнителни скрити такси! Цените за доставка са ориентировъчни и се заплащатат на куриерската фирма.

*Съгласно Наредба №18 от ЗДДС, чл.3 ал.1 и подписаният между Етерина Лаб ЕООД и Спиди АД договор за наложен платеж с пощенски паричен превод, отпада задължението Етерина Лаб ЕООД да издава фискален касов бон. За да получите документ за покупката, моля изискайте разписка от куриера на Спиди АД.

  • Facebook
  • Instagram

Запишете се за нашия бюлетин за новини,

събития, промоции

Copyrigh 2021 by ETERINA LAB ltd.